OVN verkiest Site-C boven Joomla

De OVN (Optometristen Vereniging Nederland) ondervond problemen bij het onderhouden van hun website met het open source Content Management Systeem: Joomla.

Na intensief contact via e-mail is in een persoonlijk gesprek besproken hoe deze problemen met Site-C eenvoudig verholpen kunnen worden.

Er is voor gekozen om het design over te nemen vanuit Joomla, dit te koppelen aan Site-C en tevens te optimaliseren voor verschillende browsers. Daarnaast is de praktijkzoeker (waarmee bezoekers een optometrist kunnen vinden bij hen in de buurt) sterk verbeterd door de inzet van de Site-C Dealerlocator Module en is het menu gebruiksvriendelijker en overzichtelijker gemaakt.

De OVN maakt gebruik van een afgesloten gedeelte op de website waarvoor leden dienen in te loggen. Zowel de praktijken voor de praktijkzoekers als de leden/gebruikers van de website zijn overgenomen uit Joomla.

De beheerders van de website ontvingen vooraf een gratis Site-C Gebruikerscursus zodat de inhoud van de website tijdens de omzetting nog bijgewerkt kon worden.

Door middel van een koppeling met de Site-C Newsletter Premium Module zijn alle leden per e-mail geinformeerd over de lancering van de vernieuwde website.

Dankzij zoekmachine optimalisatie, zoals het goed instellen van alle meta-gegevens, het slim kiezen van titels en het gebruik van Site-C (zoekmachine vriendelijke URL's) scoort optometrie.nl zeer goed bij zoekmachines!
Delen maandag 17 augustus 2009

Waarom Dream IT?

 
Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.