Waarom Dream IT?

Eén aanspreekpunt

Wij ontwikkelen uw website, maar regelen ook alle zaken eromheen. Denk aan hosting, dommeinamen en e-mailadressen. Dit betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor alles wat met uw website te maken heeft.

Ons specialisme is het ontwikkelen van websites en webshops. Voor overige diensten kunt u bij ons netwerk aan partners terecht. Wij hebben partners gezocht die dezelfde kwaliteitsnorm hanteren als wij.

  • Fotografie
  • Grafische diensten (webdesigns, huisstijlen, briefpapier, business cards, logo's etc)
  • Juridische diensten (algemene voorwaarden, disclaimers en privacy statements)
  • Teksten voor uw website
  • Vertalingen van uw website

Professionele websites

Websites en webshops ontwikkelen is ons specialisme. Wij ontwikkelden de afgelopen jaren meer dan 100 websites en dit aantal neemt snel toe. Onze websites kenmerken zich door de goede vindbaarheid in Google. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van ons werk.
 

Persoonlijke service

Als u bij ons een website of webshop afneemt, krijgt u een gratis een cursus om het systeem te leren kennen. U krijgt twee contactpersonen die dag en nacht bereikbaar zijn. Service is ons hoogste goed en is helemaal gratis.
 

Gemakkelijk CMS

Ons CMS Site-C wordt voor meer dan 60 websites gebruikt. Site-C kenmerkt zich door de gebruikersvriendelijkheid en de mogelijkheden. Populaire wensen van klanten hebben wij ontwikkeld in de vorm van modules en zijn direct te leveren. Heeft u specifieke wensen voor een functionaliteit, dan maken wij deze voor u op maat.
 

Techniek

Ons CMS, onze webwinkel en alle modules hebben we zelf ontwikkeld. Wij hebben verstand van techniek en schuwen technische complexiteit niet.

Heeft u behoefte aan unieke functionaliteiten op uw website? Wij kunnen we dit snel en betaalbaar voor u ontwikkelen in de vorm van een webapplicatie.
 

Vormgeversnetwerk

Ons specialisme is het ontwikkelen van websites en webshops. Voor de vormgeving hebben wij een portfolio met vormgevers, die dezelfde kwaliteitsnorm nastreven. U kunt een vormgever kiezen die qua stijl en prijsklasse het beste bij u past.

Tijdens het eerste gesprek zullen wij recent werk van de vormgevers aan u presenteren, zodat u een geschikte vormgever kunt kiezen.

Heeft u binnen uw bedrijf een vormgever of werkt u samen met een reclamebureau, dan kunt u zelf ook een webdesign aanleveren. Wij werken graag samen met uw partner.

Bent u benieuwd naar de kwaliteiten van onze vormgevers? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een presentatie.

Waarom Dream IT?

 
Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.