Klantervaringen

Transparent

Logo van TransparentWij maken al jaren met volle tevredenheid gebruik van de services van Dream IT. De reden hiervoor is simpel: Transparent groeit snel en we hebben een partner nodig die ons kan bijhouden. Dream IT biedt de flexibiliteit om snel te kunnen schakelen
wanneer dat nodig is, en geeft ook in rustige tijden een gerustgesteld gevoel.

Abigail Jessurun, Transparent
 

Perfectview

Logo van PerfectViewDankzij Dream-IT hebben wij snel en gemakkelijk onze websites kunnen verbeteren qua 'look and feel' en op het gebied van zoekoptimalisatie, waardoor wij nu iedere dag waardevolle leads genereren.

Dennis van der Steen, PerfectView CRM
 

A Vakanties

Logo van A VakantiesIk ben al jaren klant bij Dream IT en heb louter positieve ervaringen. Deskundigheid, betrokkenheid, korte lijnen en persoonlijk contact kenmerken Dream IT. En omdat Dream IT, zeker in vergelijking met de concurrentie, zeer redelijke prijzen hanteert, zijn ze een zeer geschikte organisatie voor het MKB, Non Profit en kleine zelfstandigen. Ook als u duurzaam ondernemen belangrijk vindt, is Dream IT de perfecte samenwerkingspartner voor u.

Hans Alphenaar, A Vakanties en Nederland Lastminutes
 

Optometristen Vereniging Nederland

Logo van Optometristen Vereniging NederlandSinds een jaar werken wij samen met Dream IT. De website van onze vereniging is sindsdien flink geoptimaliseerd, dankzij goede adviezen.

Het beheren van de website is heel makkelijk en snel met Site-C te doen. En kom je er niet uit, dan zijn de lijnen kort en is hulp door de mannen van Dream IT zo geregeld.

Kortom, het is prettig zaken doen met Dream IT!

Henrike Klein Ikkink, Optometristen Vereniging Nederland
 

deVegetariƫr.nl

Logo van De VegetariƫrDream IT zorgt voor een up-to-date website die zelfs de grootste digibeet zelf kan beheren. Van simpel tot super professioneel, je krijgt altijd een website die op het lijf is geschreven. Uurtje extra ondersteuning per week? Kan ook. Deadline nieuwsbrief niet gehaald? Geen probleem, dan wordt ie 's avonds om half 8 nog verstuurd. Jona, Alex, Laurens en Marcel: alle lof voor jullie professionaliteit en
betrokkenheid.

Jacinta Bokma, Hoofdredactie deVegetariër.nl:

 

Sight for Africa

Logo van Sight for Africa Foundation Met Dream IT had ik gelijk een zeer deskundig team van professionals die mij adviseerden over mijn website met handige adviezen en richtlijnen. Na de eerste brainstormsessie kwam er al een voorstel op tafel wat gewoon in een woord te beschrijven valt: "Verbluffend".

Toen de website op korte termijn gerealiseerd was, kon ik zelf aan de slag met Site-C, dat de mogelijkheid biedt zelf de website te beheren. Het aanpassen van tekst tot het uploaden van foto's en documenten is heel simpel te realiseren vanaf elke locatie met een internetaansluiting.

Een echte aanrader voor bedrijven en instanties die snel willen kunnen schakelen.

Liezel Fourie, Sight for Africa
 

Waarom Dream IT?


Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.