Over Dream IT

In 2004 waren wij als collega's actief bij een financieel advies bureau in Gouda. In 2005 werd het bedrijf overgenomen en werd duidelijk dat de IT afdeling sterk in moest krimpen. Na jaren van samenwerking vonden wij het zonde om het hier te laten eindigen. Het idee ontstond om voor onszelf te beginnen.

Een kantoorruimte was niet direct beschikbaar, maar na enkele maanden vonden wij een ruimte in het kantoorpand onze oude werkgever. Gedurende deze tijd zagen wij een sterke groei in ons klantenbestand en bleek de ruimte onpraktisch. Na even zoeken vonden wij onze huidige kantoorruimte op de Crabethstraat. Hier werken wij sinds eind 2006 met veel plezier aan websites, webshops en webapplicaties voor onze klanten.

Eén aanspreekpunt

Wij bieden onze klanten één aanspreekpunt voor alles wat met hun website te maken heeft.

Een website is een investering die zich terug moet betalen

Dat is ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van een website. Een website moet er mooi uitzien en prettig in het gebruik zijn, maar is op de eerste plaats een manier om klanten te trekken. 

Maatwerk is onze specialiteit en service is ons hoogste goed

Dienstverlening ligt ons nauw aan het hart en dat uit zich in de service die wij bieden aan onze klanten. Ons streven is om sneller en adequater dan onze concurrenten te voldoen aan de behoeften van onze klanten. De tevredenheid en positieve feedback van onze klanten geeft aan dat wij hierin slagen.

Wilt u meer weten? Zie dan:

Waarom Dream IT?


Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.