Werkwijze

Stap 1: Eerste contact

Als u bij “mail ons” of “bel mij terug” het contactformulier invult nemen wij binnen één werkdag contact met u op en zullen we een afspraak met u maken. U kunt ook direct contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 079 - 202 1962.
 

Stap 2: Kennismaking

Dream IT gelooft dat een goed persoonlijk contact een solide basis vormt voor effectieve samenwerking en een langdurige zakelijke relatie. Tijdens het eerste gesprek vertellen wij wat u kunt verwachten van Dream IT en nemen wij uw wensen met u door. Centraal hierin staat dat wij een zo duidelijk mogelijk beeld proberen te krijgen van uw organisatie, uw markt en uw doelstellingen.

Tijdens dit gesprek presenteren wij u het portfolio van onze vormgevers. Afhankelijk van uw wensen en budget kunt u een vormgever kiezen. Heeft u reeds een vormgever? Ook dat is geen probleem, wij zullen samen met uw vormgever aan de slag gaan.
 

Stap 3: Gesprek met de vormgever

Onze vormgever gaat met u in gesprek over uw wensen qua vormgeving. Hierbij zal hij of zij rekening houden met uw smaak en die van uw doelgroep. In dit gesprek adviseren wij u en de vormgever over technische mogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid in zoekmachines.
 

Stap 4: Offerte

U ontvangt 2 offertes; één van de vormgever en één van ons. Hierin staan uw wensen die besproken zijn en de uiteindelijke prijs. Onze offertes hebben een vaste prijs, wij werken niet met nacalculatie. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Mocht u tijdens de ontwikkeling van uw website uw wensen bijstellen, dan hoort u van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs.
 

Stap 5: De start van uw website

Zodra u akkoord heeft gegeven, gaat de vormgever aan de slag met uw webdesign. Onze vormgever houdt u telefonisch en via e-mail op de hoogte van de voortgang van uw webdesign. Zodra het werk van de vormgever is afgerond, krijgen wij het webdesign opgestuurd.

Vervolgens beginnen wij aan de technische ontwikkeling van uw site. We implementeren o.a. het webdesign in de website en richten het Content Management Systeem in. Uw eventuele bestaande website blijft in dit stadium gewoon beschikbaar.
 

Stap 6: Invulling van uw website

Nadat we klaar zijn met de techniek, dient uw website van inhoud te worden voorzien. Deze inhoud bestaat uit teksten, afbeeldingen en video’s. U heeft de keuze om dit door ons te laten doen of u kunt het zelf doen. Kiest u ervoor om het zelf te doen, dan geven wij u gratis een Site-C cursus.
 

Stap 7: Oplevering

Als uw website af is en u bent helemaal tevreden, dan zetten wij uw nieuwe website online.
 

Service

Service is ons hoogste goed. Wij staan dag en nacht voor u klaar! Dit is allemaal inbegrepen in onze prijzen.  Bel of mail ons gerust voor vragen of andere zaken.

Waarom Dream IT?

 
Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.