Webshop laten maken

Wij ontwikkelen professionele webshops. Webshops die passen bij uw doelgroep, goed vindbaar zijn in zoekmachines en u een goede omzet kunnen opleveren. Tevens zijn wij betaalbaar voor kleinere bedrijven.

Waarom een webshop laten maken door Dream IT?

Heeft u een goed product en wilt u het internet inzetten als verkoopkanaal, dan wilt u een webshop laten maken. Onze webwinkel en diensten onderscheiden zich door de volgende punten:

Uitstekende service en kwaliteit

Wij hebben de webshop zelf ontwikkeld uit onvrede over het bestaande aanbod. Het is geen open source en daardoor kunnen we kwaliteit garanderen en uitstekende service bieden. Onze service is gratis en is 24 uur per dag beschikbaar.


Zoekmachinevriendelijk

Als u een webshop laat maken wilt u goed zichtbaar zijn bij zoekmachines als Google. Uw webshop is zoekmachinevriendelijk ontwikkeld. Zo komt elk product van uw webwinkel netjes in de zoekmachines te staan. De manier waarop uw producten worden gepresenteerd kunt u zelf eenvoudig opgeven.

Inzicht in het zoek- en klikgedrag van uw bezoekers

Integratie met Google Analytics zorgt ervoor dat u diepgaande informatie over uw bezoekers kunt inzien. Daarnaast koppelen wij Google Analytics aan Google Adwords zodat u ook de doelmatigheid van uw AdWords campagnes kunt meten.

Gebruiksvriendelijkheid

Als u een webshop laat maken door ons richten wij deze voor u in. U hoeft alleen nog de producten in te voeren. Lastige BTW- en betalingsinstellingen regelen wij voor u.

De betaalmethoden

Alle betaalmethoden die gangbaar zijn in Nederland en België worden ondersteund:Staat de door u gewenste betaalmethode er niet bij? Dan ontwikkelen wij uw methode voor € 250,-
  • iDEAL
  • PayPal
  • Overboeking
  • CreditCards
  • Mister Cash/Bancontact (België)

Hulp bij het aanvragen van betaalmethoden

Als u gebruik wilt maken van iDEAL of PayPal, moet u bij de bank of uw payment provider allerlei zaken regelen. Wij helpen u graag en nemen het, waar mogelijk, volledig uit handen.

Uitbreidbaarheid

Onze webshop software is eenvoudig uit te breiden met modules.

Met bijvoorbeeld de nieuwsbrief module kunt u nieuwsbrieven naar uw klanten te sturen. Wilt u enquêtes afnemen onder uw klanten dan kunt u de enquête module gebruiken.

Nazorg

Zodra uw webwinkel online staat, blijven wij aan de zijlijn staan. Wij zullen kijken waar er mogelijk verbeterpunten zijn en u hierover adviseren.
Heeft u vragen of problemen? Dan kunt u ons dag en nacht bellen. Ondersteuning is bij ons altijd gratis.

Maatwerk is geen enkel probleem

Wilt u het systeem koppelen aan het voorraadsysteem van uw leverancier? Wilt u geavanceerde adrescontroles? Omdat wij de webwinkel zelf ontwikkeld hebben, kunnen wij zeer eenvoudig en goedkoop uitbreidingen voor u realiseren.

Gespreide betaling

Een webshop laten maken is voor sommige bedrijven, ondanks dat onze diensten zeer betaalbaar zijn, een hele investering. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gespreid te betalen.

Wilt u meer weten, zie dan:

Waarom Dream IT?


Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.