Een CMS bespaart u tijd en geld

Als u een website heeft is het zaak om hem actueel te houden. Bezoekers stellen actuele informatie op prijs en zullen vaker naar uw site terugkeren. Ook Google kent een hogere waardering toe aan websites die regelmatig wijzigen.

U kunt uw wijzigingen natuurlijk ook aan ons doorgeven. Maar veel eenvoudiger is het gebruik van een Content Management Systeem (CMS).

Voor wie is een CMS interessant?

Bent u van plan om uw website regelmatig te voorzien van nieuwe inhoud, dan is het beheer door middel van een CMS een stuk goedkoper. U kunt zelf uw website actueel houden en hoeft hiervoor niet naar een deskundige te stappen, wat u veel tijd en geld bespaart. Teksten wijzigen, afbeeldingen plaatsen en nieuwsbrieven versturen zijn enkele mogelijkheden van ons CMS.

Om de klant optimaal van dienst te zijn heeft Dream IT een eigen CMS ontwikkeld onder de naam Site-C.   Maatwerk is onze specialiteit en er zijn geen beperkingen door met een eigen systeem te werken.

Onze klanten ervaren Site-C als een verademing t.o.v. andere CMS

De reden? Site-C is zo ontwikkelt dat iemand met weinig CMS ervaring, er toch direct mee aan de slag kan. De lay-out is herkenbaar en intuïtief in gebruik. De tekst-editor lijkt erg veel op Microsoft Word. Om er zeker van te zijn dat u niet met vragen komt te zitten, krijgt u gratis een persoonlijke cursus van ons.

Functionaliteiten

Een belangrijk onderdeel van Site-C is de optimalisatie voor zoekmachines. Site-C zorgt ervoor dat zoekmachines zoals Google uw website goed kunnen indexeren en geeft u controle over de manier waarop de pagina’s van uw website in de zoekresultaten weergegeven worden.

Site-C bevat alle mogelijkheden die u van een modern CMS mag verwachten. Populaire functionaliteiten onder Site-C gebruikers zijn ontwikkeld in de vorm van uitbreidingsmodules. Staat uw wens hier niet tussen? Geen probleem, maatwerk is onze specialiteit. Uw wensen en ideeën zetten wij graag om in techniek.

Wilt u meer weten, zie dan:

Waarom Dream IT?

 
Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.