Webapplicaties

Een webapplicatie is een online programma dat een hoge mate van interactie tot stand brengt met bezoekers. Denk aan een website als routeplanner.nl of het online declaratiesysteem van uw zorgverzekeraar. Ook in een gesloten omgeving zoals intranet kunnen applicaties zitten.

Webapplicatie: hét ideale communicatiemiddel van nu

De consument van nu is veeleisend en heeft behoefte aan eenvoud en gemak. Met een webapplicatie kunt in deze behoefte voorzien. Wij ontwikkelen de webapplicatie aan de hand van uw wensen. Met een webapplicatie kunt u veel goodwill bij uw (potentiële) klanten winnen én het kan u aanzienlijk meer klanten opleveren.

Onze werkwijze in een notendop

Tijdens de eerste gesprekken zullen wij altijd proberen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw organisatie en uw wensen. De te leveren webapplicatie wordt volledig beschreven in de offerte.

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, starten wij met het maken van een prototype. Het prototype geeft u een zeer goed beeld van de webapplicatie zoals wij deze zullen ontwikkelen. Bent u tevreden over het prototype, dan gaan we aan de slag met de definitieve versie. Uiteraard houden wij u op de hoogte tijdens deze ontwikkelfase.

Zodra de webapplicatie klaar is gaan we de gebruikerstestfase in. We leveren de webapplicatie pas definitief op als de eindgebruikers tevreden zijn.

Kennis van techniek én communicatie

In tegenstelling tot veel webdesigners komen wij niet uit de grafische industrie, maar zijn wij software ontwikkelaars. Vanuit deze achtergrond weten wij hoe we internetapplicaties moeten ontwikkelen. Daarnaast weten wij dat goede communicatie essentieel is voor het slagen van maatwerkprojecten.

Wilt u meer weten, zie dan:

Waarom Dream IT?

 
Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.