De 10 voordelen van een webshop

1. Snelle en betaalbare start-up
Een webshop is een snelle en relatief goedkope manier om een eigen bedrijf te starten.

2. Kostenbesparing pand
Een belangrijk voordeel van de webshop is dat u niet perse een eigen bedrijfspand nodig heeft. Het beheer van uw webwinkel kan vanuit huis. U kunt daardoor sneller en met minder kosten starten.

3. Een extra verkoopkanaal om nieuwe klanten te werven
Heeft u al een fysieke winkel? Dan is een webshop dè manier om uw dienstverlening naar uw klanten uit te breiden en nieuwe klanten te werven. Klanten van uw webshop kunt u de extra mogelijkheid bieden de producten op te halen in uw filiaal, wat een nieuwe koopmogelijkheid creëert.

4. Uitgebreid assortiment
Omdat webruimte onbeperkt is, kunt u een uitgebreid assortiment van producten aanbieden. Het is daarnaast niet noodzakelijk om alle producten op voorraad te hebben. U kunt uw leveranciers direct aan uw klanten laten leveren.

5. 24 uur per dag, 7 dagen week open
Uw klanten kunnen op ieder gewenst tijdstip uw webwinkel bezoeken en hun bestellingen plaatsen.

6. Kostenbesparing door automatisering
Het verkoopproces en de verwerking van betalingen gaat bij de meeste betaalmethoden volautomatisch. Daarbij kunt u facturen en pakbonnen eenvoudig afdrukken vanuit de webshop. Het is zelfs mogelijk de webshop volautomatisch te laten synchroniseren met uw voorraadadministratie. De mogelijkheden van de webwinkel van Dream IT zijn bijna eindeloos.

7. Gemakkelijk vervolgbestellingen realiseren
Vervolgbestellingen zijn makkelijker te realiseren omdat bestellers zich tijdens het bestellen kunnen inschrijven voor de e-mail nieuwsbrief. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk e-mail updates en speciale aanbiedingen aan uw klanten sturen om uw klanten aan u te binden. Dream IT heeft hiervoor een speciale module ontwikkeld: Newsletter Premium.

8. Slimme marketing voor meer verkoop
In de webshop van Dream IT is het mogelijk om bij elk product aanverwante producten of aanvullende informatie te tonen, waardoor u aanvullende omzet kunt genereren.

9. Aanpassingen zijn gemakkelijk, snel geregeld en goedkoop
Heeft u een goed product dat u in uw webshop wilt aanbieden? U kunt producten gemakkelijk en snel aan uw webwinkel toevoegen en u kunt daarnaast verschillende prijzen testen. Deze eenvoudige methode leidt vaak tot aanzienlijk betere rendementen.

10. Statistieken verzamelen en daarmee uw voordeel doen
Naast de standaard statistieken kunt u extra informatie verzamelen over het koopgedrag van uw (potentiële) klanten. Wanneer haakt de klant af? Navigeert hij wel gemakkelijk door de site? Al deze informatie kunt u gebruiken voor de optimalisatie van uw webshop en dienstverlening aan uw klanten. Dream IT is hierin uw partner en kan de statistieken monitoren en de aanpassingen voor u realiseren.

Bent u overtuigd van de voordelen en denkt u erover een webwinkel te beginnen? Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek of vul het contactformulier in. 

Waarom Dream IT?

 
Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.