Online marketing & website optimalisatie

Uw website moet zich net als alle andere investeringen terugverdienen. Dat is het uitgangspunt van Dream IT. Wij vinden het belangrijk dat uw website doelgericht is en omzet oplevert. Dream IT maakt de effectiviteit van uw website inzichtelijk, verhoogt uw bezoekersaantallen en het algehele rendement van uw website.

Als u net een nieuwe website heeft, zullen de bezoekers niet direct toestromen. Het is zaak om bekendheid te geven aan uw website. Daarnaast is het vaak moeilijk om van te voren te achterhalen hoe uw doelgroep op uw website zal reageren. Door het bezoekersgedrag te analyseren en uw website continu te optimaliseren kunnen wij het rendement van uw website verhogen.

Een belangrijke graadmeter om de effectiviteit van uw website te meten is het conversiepercentage: het percentage bezoekers dat daadwerkelijk lead of klant wordt. Daarnaast focussen we ons op het verhogen van uw bezoekersaantallen.

Wilt u meer weten, zie dan:

Adviesrapport

Onze Online Marketing & Website Optimalisatie begint bij een grondige analyse van uw website. In het adviesrapport beschrijven we knelpunten rondom:
 • de vindbaarheid in zoekmachines;
 • de doelmatigheid van uw website (hoeveel bezoekers converteren naar leads of klanten);
 • de techniek van uw website.

U bent er vrij in de adviezen in dit rapport uit te laten voeren.

Structureel verbeteren van uw website

Wilt u dat wij de adviezen doorvoeren, dan vervolgen wij met het daadwerkelijk verbeteren van uw site. Wij zullen met u een periode afspreken waarin we wekelijks met uw website aan de slag gaan. Onze activiteiten bestaan uit 3 hoofdonderdelen:

 1. Website optimaliseren
  Het verhogen van de effectiviteit begint bij de optimalisatie van uw website. Hierbij kijken we naar het klikgedrag van bezoekers en lossen we knelpunten op. Ons doel is het percentage bezoekers dat converteert naar een lead of klant te verhogen.

  Hierna is het zaak om de bezoekersaantallen te verhogen om zo de doelmatigheid van uw website te verbeteren.
   
 2. Bezoekersaantallen verhogen
  Uw website moet opvallen om meer bezoekers te trekken. Wij gaan de bezoekersaantallen verhogen door samen met u campagnes op te zetten in Google AdWords. Daarnaast zullen we uw linkpopulariteit verhogen.
   
 3. Monitoren
  Elke keer als wij uw website of uw Google AdWords campagnes aanpassen, brengt dit veranderingen teweeg in het bezoekersgedrag. Deze veranderingen monitoren wij om de effectiviteit van uw website verder te kunnen optimaliseren.

  Voor het monitoren combineren we de gegevens van Google Analytics met onze eigen statistieken module: Stats Premium.

Waarom Dream IT?

 
Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.