Meertalige website

Zelf beheren

Door middel van een CMS (Content Management Systeem) kunt u zelf uw meertalige website beheren. Ons CMS (Site-C) is uit te breiden met een multi-taal module waarmee u zelf eenvoudig een extra taal aan kan maken. Als u uw website met deze module uitbreidt, kunt u meerdere talen aanmaken, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels. Per taal kunt u zelf de pagina-structuur bepalen.

U hoeft maar één keer in te loggen en binnen Site-C schakelt u eenvoudig over naar een andere taal. Zo kunt u zelf eenvoudig iedere taal beheren en de inhoud per taal bewerken. Het beheren van een meertalige website is dus heel eenvoudig met Site-C!

Vlaggetjes

U kunt de bezoekers van uw meertalige website door middel van afbeeldingen van vlaggetjes laten schakelen tussen de verschillende talen. Wij plaatsen graag voor u de gewenste vlaggetjes op uw website. Door het aanklikken van het vlaggetje schakelt de bezoeker naar de homepage van de gekozen taal.

Domeinnaam per taal

Met Site-C kunt u per taal zelfs een domeinnaam koppelen. Zo kunt u bezoekers die www.jansen.de bezoeken bijvoorbeeld op de Duitstalige pagina's van uw meertalige website uit laten komen. Mocht u niet over meerdere domeinnamen beschikken, dan kan iedere taal voorzien worden door een door uzelf gekozen 'prefix', bijvoorbeeld: www.jansen.nl/en of www.jansen.nl/english voor uw Engelstalige pagina's.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wat kost een meertalige website?

De eenmalige kosten voor het uitbreiden van uw Site-C website met de Site-C Multitaal module bedragen € 495,= ex btw. U kunt dan onbeperkt talen aanmaken en zo zelf uw meertalige website beheren. De kosten voor het plaatsen van uw eigen vlaggetjes zijn hierbij inbegrepen.

Wilt u een domeinnaam koppelen aan een taal? De kosten hiervoor bedragen per domeinnaam € 295,= ex btw. Heeft u nog geen Site-C Website? Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom Dream IT?

 
Eén aanspreekpunt
Wij regelen uw website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Professionele websites
U krijgt een doelgerichte website met strakke vormgeving.
Service
Gratis persoonlijke ondersteuning en cursus bij uw website.
Gemakkelijk CMS
Beheer zelf eenvoudig uw website met ons uitgebreide CMS.
Techniek
Wij lossen complexe internetproblemen voor u op.
Vormgeversnetwerk
U krijgt altijd een vormgeving die bij u past.