Site-C 2.1 is klaar

Site-C 2.1 - De nieuwste versie van ons CMS!

Site-C heeft een upgrade gekregen en ziet er nu moderner uit dan ooit. Met de nieuwste versie van ons Content Management Systeem kunt u uw website nu ook vanaf een mobiele telefoon beheren. Bovendien kan de beheeromgeving nu worden uitgerust met meerdere talen, zodat uw niet-Nederlandstalige medewerkers er ook gemakkelijk mee aan de slag kunnen. Tot slot maakt de nieuwe vormgeving het voor ons mogelijk om in de toekomst eenvoudig verbeteringen en nieuwe functionaliteiten toe te voegen.
 Versie 2.1 wordt binnenkort uitgerold bij alle klanten met een updateabonnement én Site-C 2.0. Als u nog geen updateabonnement heeft of nog niet met Site-C 2.0 werkt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

We hebben een korte introductiefilm gemaakt over Site-C 2.1.


Image


Nieuw in Site-C: Paragraafsjablonen

Heeft u ook weleens problemen gehad met het netjes plaatsen van afbeeldingen of met de uitlijning binnen een paragraaf? Dat behoort nu tot het verleden! Met onze nieuwste toevoeging, paragraafsjablonen, wordt het beheren van uw website een stuk eenvoudiger.Standaard bood Site-C al de mogelijkheid om een pagina te vullen met een formulier, fotoalbum of standaard paragraaf. Nu gaan we een stap verder met paragraafsjablonen. Deze sjablonen zijn volledig afgestemd op de vormgeving en standaardonderdelen van uw website. Hierdoor kunt u zelfs de meest complexe content op een eenvoudige manier invoeren. Met paragraafsjablonen voert u de inhoud van uw paragrafen in enkele stappen in, zonder zorgen over de opmaak; dit regelt Site-C voor u.
 

Image


Image

Deze innovatie maakt Site-C nog gebruiksvriendelijker en zorgt ervoor dat uw content altijd perfect wordt weergegeven. We hebben een video gemaakt over paragraafsjablonen, waarin u de werking en verschillende voorbeelden kunt zien.
Status crowdfund tweefactor authenticatie.

In onze vorige nieuwsbrief kon u al lezen over onze crowdfundactie om Site-C nog veiliger te maken met tweefactor authenticatie. We hebben nu 85% van het benodigde bedrag bijeen. Als uw website persoonlijke gegevens van klanten of leden opslaat, dan is deze extra beveiliging geen overbodige luxe. Lees hier meer over hoe u kunt bijdragen aan de crowdfundactie.

NB. Iedere bijdrage is welkom en als u bijdraagt aan de ontwikkeling, dan wordt tweefactor authenticatie kosteloos op uw website geïnstalleerd.


Image


Nieuwe webshop

Onlangs hebben wij de nieuwe website van Glasses4drinks uitgerold. Via deze webshop kunt u glazen kopen voor iedere gelegenheid, zoals wijn- en champagneglazen, maar ook cocktail- en bierglazen. Daarnaast verkoopt Glasses4drinks een assortiment aanverwante producten om de beleving van het drankje compleet te maken.

Wij hebben voor Glasses4drinks niet alleen de webshop en de vormgeving verzorgd, maar ook een volautomatische koppeling met de partij die de bestellingen verstuurt. De website is nu anderhalve maand online, en veel producten staan al prominent bovenaan bij Google wanneer u zoekt op de naam van het product.

We wensen Ben van Glasses4drinks heel veel succes met zijn Site-C webshop!


Image